Rulouri din sunca cu creier

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Rulourile din sunca cu creier sunt un aperitiv indragit de toata lumea avand un gust delicat, o textura fina si o aroma pe care nu o veti uita prea usor.

Ingrediente

    • 500 gr sunca presata
    • 2 linguri svaiter sau cascaval ras
    • 2 buc creier
    • sare
    • piper
    • sos alb (1 1/2 lingura faina, 200 ml lapte dulce, 25 gr unt, sare, piper)

Instructiuni de preparare

  1. Sunca presata se taie felii potrivit de subtiri. Creierul dupa ce a fost tinut 10 minute in apa rece, se curata de pielite si se fierbe in apa cu putina sare, timp de 10 minute.
  2. Dupa ce a fiert creierul se toaca si se amesteca cu sosul alb in care s-a pus svaiterul sau cascavalul, sare si piper.
  3. Se asaza pe fiecare felie de sunca cate o lingura de pasta de creier si se ruleaza  o data. Rulourile se aranjeaza pe farfurii si se garnisesc cu bucatele mici de aspic.

Recomandari

Aperitive