Rulouri din sunca cu sfecla si hrean

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Rulourile din sunca cu sfecla si hrean pot fi un aperitiv delicios si rapid la mesele in familie, dar sunt la fel de bune si daca sunt servite la micul dejun.

Ingrediente

    • 500 gr sunca presata
    • 1 buc hrean
    • 1 sfecla rosie
    • otet

Instructiuni de preparare

  1. Sunca presata se taie felii nu prea groase, dar destul de subtiri cat sa se ruleze. Sfecla rosie se spala foarte bine, apoi se curata si se da prin masina de tocat. Hreanul se curata, se da pe razatoarea cu dintii mici, apoi se amesteca cu sfecla.
  2. Se adauga putina sare si otet dupa gust. Cine doreste poate fierbe sfecla, dar este foarte buna si cruda pastrand vitaminele intacte.
  3. Se ia din amestecul obtinut cate o lingurita si se pune pe o felie de sunca i se ruleaza, apoi se aranjeaza pe o farfurie. Fiecare rulou se decoreaza cu o feliute de sfecla rosie.

Recomandari

Aperitive