- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Sufleul cu nuca de cocos trebuie sa il incercati, pentru ca este aromat, gustos si usor de preparat.
Ingrediente
- 200 ml lapte
- 50 gr fulgi de nuca de cocos
- 50 gr zahar
- 2 linguri faina
- 2 oua
Instructiuni de preparare
- lntr-un bol de pune faina si se desface cu jumatate de pahar de lapte. Cealalta jumatate de pahar de lapte se pune intr-un vas pe foc si, cand incepe sa fiarba, se toarna peste amestecul de faina cu lapte. Se amesteca bine si se lasa pe foc cateva minute. Se ia vasul de pe foc, se adauga zaharul, nuca de cocos, galbenusurile si apoi albusurile batute spuma tare.
- Se pune compozitia intr-un vas din sticla termorezistenta si se baga la cuptor pentru 25 de minute. Se serveste fierbinte.