- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Sufleul de mure este delicios si foarte bun, si pe care il puteti servi cald sau rece, cu inghetata sau cu sos de vanilie.
Ingrediente
- 300 gr mure
- 175 gr zahar
- 1 plic zahar vanilat
- 60 gr unt
- 6 oua
- 100 gr pesmet
Instructiuni de preparare
- Se freaca foarte bine untul cu zaharul pana se obtine o spuma in care se adauga galbenusurile pe rand, amestecand bine dupa fiecare, apoi se adauga zaharul vanilat, pesmetul si albusurile batute spuma tare.
- Intr-o forma termorezistenat unsa cu unt se pun murele care au fost lasate in zahar la caldura, iar peste mure se toarna compozitia de oua. Se introduce vasul la cuptor pentru 30-40 de minute, fara sa deschideti usa cuptorului in primele 20 de minute.