- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Tocinul etse un fel de budinca taraneasca de cartofi, satioasa, economica si usor de preparat.
Ingrediente
- 2 kg de cartofi
- 2 oua
- 1 lingura de sare
- 200 gr branza de burduf
- 6 linguri de smantana
- untura de porc
Instructiuni de preparare
- Se iau cartofii, se curata si se rad pe razatoarea cu dintii cei mai mici , cat sa se obtina o pasta, care se amesteca cu sare si ouale batute usor.
- In pasta obtinuta se adauga branza de burduf si se omogenizeaza bine, iar amestecul obtinut se toarna intr-o tava unsa cu untura de porc.
- Se baga tava la cuptor sii se coace pana cand incepe sa se rumeneasca. Se scoate din cuptor, se unge pe deasupra cu cateva linguri de smantana, se taie si se serveste cat e cald.