Tocinei-varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Tocineii sunt foarte gustosi, mai ales daca sunt serviti reci, cand aromele sunt complete.

Ingrediente

    • 500 gr cartofi
    • 2 oua
    • 2 linguri de unt sau 1 pahar cu ulei
    • 3 linguri cu marar tocat
    • sare
    • piper macinat
    • 1 lingurita cu bicarbonat alimentar

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

Timp de preparare 45 minute

  1. Curatati cartofii, treceti pe razatoarea mare si strangeti razatura in sita. Spalati sub jet de apa rece, lasati sa se scurga, apoi treceti cartofii in castron.
  2. Adaugati peste cartofi: 2 oua crude, sare, marar tocat, piper macinat, 1 lingurita cu bicarbonat alimentar si omogenizati amestecul.
  3. Infierbantati grasimea (de preferat sa fie ulei) intr-un tuci. Luati cu lingura din amestecul de cartofi si prajiti tocineii pe ambele parti pana se rumenesc.
  4. Scoateti pe servetele si lasati sa se racoreasca 10 minute, apoi serviti produsul cald, cu salata de sezon.

Recomandari

Aperitive