- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Tocineii sunt foarte gustosi, mai ales daca sunt serviti reci, cand aromele sunt complete.
Ingrediente
- 500 gr cartofi
- 2 oua
- 2 linguri de unt sau 1 pahar cu ulei
- 3 linguri cu marar tocat
- sare
- piper macinat
- 1 lingurita cu bicarbonat alimentar
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4-6 persoane
Timp de preparare 45 minute
- Curatati cartofii, treceti pe razatoarea mare si strangeti razatura in sita. Spalati sub jet de apa rece, lasati sa se scurga, apoi treceti cartofii in castron.
- Adaugati peste cartofi: 2 oua crude, sare, marar tocat, piper macinat, 1 lingurita cu bicarbonat alimentar si omogenizati amestecul.
- Infierbantati grasimea (de preferat sa fie ulei) intr-un tuci. Luati cu lingura din amestecul de cartofi si prajiti tocineii pe ambele parti pana se rumenesc.
- Scoateti pe servetele si lasati sa se racoreasca 10 minute, apoi serviti produsul cald, cu salata de sezon.