- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Varza de Bruxelles in aluat este un aperitv surpriza cu care ii puteti oricand surprinde pe cei dragi.
Ingrediente
- 6-8 verze de Bruxelles
- 150 ml ulei
- 4 linguri cu faina
- sare
- piper macinat
- 200 ml apa minerala
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 persoane
- Speli verzele, le tai in doua, le pui sa fiarba in apa cu sare. Le scoti dupa 20 minute, le scurgi, le sarezi si piperezi.
- Faci un aluat din faina si apa minerala care sa arate ca o smantana groasa. Iei fiecare bucata de varza (daca verzele sunt mai mari le tai sferturi), o treci prin faina, apoi prin aluat si prajesti in ulei incins.
- Scoti verzele pe servetele de hartie pana se racesc, treci verzele in castron adanc, acoperi cu suc de rosii picant si servesti cu paine prajita pe plita.