Varza de Bruxelles in aluat

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Varza de Bruxelles in aluat este un aperitv surpriza cu care ii puteti oricand surprinde pe cei dragi.

Ingrediente

    • 6-8 verze de Bruxelles
    • 150 ml ulei
    • 4 linguri cu faina
    • sare
    • piper macinat
    • 200 ml apa minerala

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Speli verzele, le tai in doua, le pui sa fiarba in apa cu sare. Le scoti dupa 20 minute, le scurgi, le sarezi si piperezi.
  2. Faci un aluat din faina si apa minerala care sa arate ca o smantana groasa. Iei fiecare bucata de varza (daca verzele sunt mai mari le tai sferturi), o treci prin faina, apoi prin aluat si prajesti in ulei incins.
  3. Scoti verzele pe servetele de hartie pana se racesc, treci verzele in castron adanc, acoperi cu suc de rosii picant si servesti cu paine prajita pe plita.

Recomandari

Aperitive