Retete de lichioruri, vinuri si alte bauturi alcoolice sau non-alcoolice, retete de sucuri naturale, nectaruri, fresh-uri
Vermutul este o bautura aperitiv foarte aromata, pe care o puteti servi chiar si la mesele festive.
Lichiorul de lamaie este un aperitiv foarte aromat, pe care daca il gustati o data nu ii veti uita aroma prea usor.
Acest lichior de lamaie este foarte tare, tocmai de aceea daca il doriti mai dulce puteti prepara sirop dintr-o cantitate mai mare de zahar.
Lichiorul de portocale este foarte aromat, foarte bun in zilele geroase de iarna, mai ales daca il diluati si cu putina apa tonica.
Lichiorul de portocale cu lapte este foarte aromat, tocmai de aceea este bine daca il preparati in cantitate mai mare, pentru o perioada indelungata.
Lichiorul de bere neagra este la indemana oricui tocmai de aceea trebuie sa il incercati macar o data.
Sunt multe retete de visinata, dar aceasta reteta prin faptul ca se folosesc samburi zdrobiti va oferi visinatei o aroma de amaretto placut.
Caisata este o bautura comuna, care se prepara atat din caise cat si din zarzare. Pentru un gust intens puteti pune la inceput in borcan o mana de samburi de caise zdrobiti, cu tot cu partea lemnoasa.
Lichiorul de fragi trebuie sa il incercati daca aveti ocazia, pentru ca este aromat, dulce si usor de preparat.
Lichiorul de menta este o bautura foarte aromata, pe care o puteti prepara o data si se pastreaza foarte bine la rece chiar si 2-3 ani.