- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Gogonelele asortate ofera gospodinelor o multitudine de posibiliati de a pune gogonelele in combinatie atat cu legume cat si cu fructe.
Ingrediente
- 3 kg gogonele
- 1 conopida
- 1 varza alba
- 2 verze rosii
- 1 kg morcovi
- sare
- piper
- frunze de telina
- foi de dafin
Instructiuni de preparare
- Se spala legumele, se lasa in vas mare. Se pregatesc borcanele si se pun la baza lor frunze de telina cu tija cu tot Se asaza legumele in straturi: gogonele, conopida buchete, varza alba felii, varza rosie felii, morcovi, gogonele si iar frunze de telina.
- Se acopera cu saramura, se condimenteaza cu piper boabe si foi de dafin. Se leaga borcanele cand saramura s- a racit si se pastreaza in camara.