Salata de bame la borcan

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Salata de bame la borcan este o gustare de iarna delicioasa, pe care merita sa o incercati macar o data.

Ingrediente

    • 1 kg bame tinere
    • 500 ml otet

    PENTRU SOS:

    • 3 lingurite boabe de coriandru
    • 3 ardei iuti
    • 6 linguri miere de albine
    • 500 ml otet din vin
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Bamele se curata de codita, apoi se oparecs in 1 litru de apa cu otet.Se  lala 5 minute sa fiarba, apoi se trec printr-un jet de apa si se lasa la scurs.
  2. Din miere, otet, coriandru, ardeii iuti, sare si 1 litru de apa se fierbe un sos.
  3. Bamele se pun in borcane, apoi se toarna peste ele sosul fierbinte. Se astupa borcanele cu capace, apoi borcanele se pun la fiert 20 de minute, intr-o oala mare cu apa.

Recomandari

Conserve si Muraturi