- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Biscuitii cu cacao sunt deliciosi si aromati, fragezi si gustosi mai ales a doua zi.
Ingrediente
- 100 gr unt
- 80 gr zahar pudra
- 1 ou
- 200 gr faina
- 2 linguri de cacao
- coaja rasa de lamaie
- sare
- 2 linguri cu zahar pudra
Instructiuni de preparare
- Freci spuma untul cu zaharul si cu oul intreg. Cand crema devine spumoasa, adaugi cacaua cernuta proaspat, parfumezi cu coaja de lamaie si pui putina sare. Adaugi faina treptat si incorporezi prin frecare.
- Framanti apoi un aluat tare, pe care il lasi sa se odihneasca la rece 2 ore. Scoti aluatul de la rece, intinzi o foaie groasa de un cm, tai cu cutitul forme diferite si asezi pe o tava neunsa, apoi le introduci in cuptorul fierbinte.
- Coci la foc potrivit 30 de minute, le scoti si le pudrezi cu zahar farin.