- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Crema de castane cu coniac este o crema desert foarte dulce si aromata, pe care trebuie sa o incercati daca aveti ocazia.
Ingrediente
- 2 linguri coniac
- 150 gr smantana grasa
- 250 gr piure de castane neindulcit
- 2 linguri zahar pudra cu aroma de vanilie
- 50 gr ciocolata amaruie
Instructiuni de preparare
- Se pune piureul de castane intr-un castron mare, peste care se adauga coniacul si zaharul pudra, apoi se amesteca bine cu un mixer electric sau cu un tel, pana cand compozitia se omogenizeaza.
- Se bate smantana cu un mixer pana se leaga putin, apoi se incorporeaza in compozitia de castane. Se rade ciocolata si se adauga jumatate din ea in castron.
- Se repartizeaza crema in pahare, se presara restul de ciocolata rasa si se tin 15 minute in frigider inainte de a servi.