Biscuiti cu crema de cacao neagra

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Biscuitii cu crema de cacao neagra sunt deliciosi, aromati si foarte gustosi.

Ingrediente

    PENTRU ALUAT:

    • 1/2 plic praf de copt
    • 2 linguri ulei
    • 100 gr zahar
    • sare
    • 200 gr faina
    • 1 lingura amidon alimentar
    • 80 ml lapte
    • 1 plic zahar vanilat

    PENTRU CREMA:

    • 200 gr zahar pudra
    • esenta de rom
    • 200 gr unt
    • 3 linguri cacao neagra

     

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 12 portii
Timp de preparare 1 ora

  1. Pentru prepararea aluatului se amesteca toate ingrediente bine de tot, apoi se  lasa aluatul sa se odihneasca jumatate de ora.
  2. Intre timp, se prepara crema: se freaca untul cu zaharul si cacaua, pana se obtine o crema lucioasa si fina, in care adaugati putina esenta de rom, pentru aroma.
  3. Se intinde aluatul in foaie groasa de 1 cm si, cu ajutorul formelor, se decupeaza biscuitii. Dupa ce s-au taiat toti se pun biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc in cuptorul incins 10 minute sau pana cand biscuitii incep sa se rumeneasca.
  4. Cand sunt gata se scot biscuitii pe un gratar  sa se raceasca, apoi se umplu cate doi cu crema preparata. Se asaza toti biscuitii pe un platou si se dau la rece 2 ore, pana cand crema se intareste.

Recomandari

Deserturi