- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Biscuitii nisiposi sunt fragezi si gustosi, mult mai aromati daca sunt serviti a doua zi.
Ingrediente
- 180 gr unt
- 150 gr zahar
- 250 gr faina
- 4 galbenusuri fierte
- sare
- coaja de lamaie
Instructiuni de preparare
- Cerni faina intr-un castron adanc, faci o adancitura in care pui galbenusurile fierte si trecute prin masina de tocat sau pe razatoarea de sticla, sare, untul topit, zaharul dizolvat in 50 ml apa si coaja de lamaie.
- Amesteci toate, framanti un aluat vartos, pe care il lasi sa se odihneasca la rece 2 ore. Il scoti, intinzi o foaie groasa de 2 cm, tai dreptunghiuri si pui sa se coaca pe o tava neunsa, in cuptorul fierbinte. Le tii cu focul mare 5 minute, apoi lasi pentru 30 de minute la foc potrivit.
- Servesti biscuitii pudrati cu zahar farin, dupa ce s-au racit.