Crema de ciocolata- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Crema de ciocolata este o crema foarte aromata si gustoasa, numai buna la torturi si prajituri.

Ingrediente

    • 5 linguri cacao
    • 300 gr zahar
    • 5 galbenusuri
    • 200 gr unt
    • 200 gr frisca
    • vanilie
    • 4 linguri unt

Instructiuni de preparare

  1. Praful de cacao se desface cu romul, se toarna zaharul, se pun intr-un vas si se fin pe foc, amestecand mereu, pana se topeste zaharul. Se adauga pe rand galbenusurile, amestecand continuu.
  2. In crema de oua calda se inglobeaza untul (taiat bucatele). Cand se raceste crema, se incorporeaza in ea frisca. Se serveste ca atare, cu biscuiti, sau se foloseste la alte preparate.

Recomandari

Deserturi