- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Biscuitii Anzac trebuie sa ii incercati pentru ca sunt foarte buni si aromati, dulci si pe placul tuturor.
Ingrediente
- 100 gr unt
- 1 lingura miere de albine
- 1 lingurita bicarbonat
- 100 gr zahar tos fin
- 75 gr fulgi de ovaz
- 75 gr fulgi de cocos
- 100 gr faina
USTENSILE:
Instructiuni de preparare
- Tapetati tavile cu hartie de copt, iar intr-un vas topiti impreuna untul cu mierea de albine. Amestecati bine pana cand compozitia se uniformizeaza. Turnati intr-o ceasca 2 linguri de apa fierbinte si dizolvati in ea bicarbonatul, apoi incorporati-l in amestecul de miere cu unt.
- Intr-un caston mai mare amestecati faina cu zaharul, fulgii de ovaz si cocos.Turnati petse amestecul de miere cu unt si amestecati bine pana obtineti un aluat.
- Cu o lingura de desert, turnati amestecul in gramezi pe tava, la distanta mare unele de altele.Coaceti 8-10 minute in cuptorul incins. Preparatele cresc si se rumenesc frumos, apoi lasati-le pe un gratar pana se racesc.