Biscuiti Anzac

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Biscuitii Anzac trebuie sa ii incercati pentru ca sunt foarte buni si aromati, dulci si pe placul tuturor.

Ingrediente

    • 100 gr unt
    • 1 lingura miere de albine
    • 1 lingurita bicarbonat
    • 100 gr zahar tos fin
    • 75 gr fulgi de ovaz
    • 75 gr fulgi de cocos
    • 100 gr faina

    USTENSILE:

    • tavi
    • hartie de copt

Instructiuni de preparare

  1. Tapetati tavile cu hartie de copt, iar intr-un vas topiti impreuna untul cu mierea de albine. Amestecati  bine pana cand compozitia se uniformizeaza. Turnati intr-o ceasca 2 linguri de apa fierbinte si dizolvati in ea bicarbonatul, apoi incorporati-l in amestecul de miere cu unt.
  2. Intr-un caston mai mare amestecati faina cu zaharul, fulgii de ovaz si cocos.Turnati petse amestecul de miere cu unt si amestecati bine pana obtineti un aluat.
  3. Cu o lingura de desert, turnati amestecul in gramezi pe tava, la distanta mare unele de altele.Coaceti 8-10 minute in cuptorul incins. Preparatele cresc si se rumenesc frumos, apoi lasati-le pe un gratar pana se racesc.

Recomandari

Deserturi