Savoiardi

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Savoiardi sunt acele piscoturi dulci si aromate care se folosesc la prepararea prajiturii Tiramisu.

Ingrediente

    • 270 gr zahar
    • 120 gr faina
    • 4 oua
    • miere de albine

Instructiuni de preparare

  1. Se bat galbenusurile spuma cu 120 gr de zahar si 1 + 1/2 lingura de miere.
  2. Intr-un alt castron se bat albusurile spuma cu zaharul ramas. Se amesteca in mod delicat crema din galbenusuri cu albusurile spuma, se adauga faina, apoi se pune compozitia intr-un cornet de cofetar.
  3. Se asaza pe tava o foaie de hartie speciala pentru copt si se modeleaza bastonase cu o lungime de circa 8 cm, bine distantiati unul de celalalt ca sa nu se lipeasca intre ele. Se pun la cuptor la 180° pentru 15 minute, apoi se servesc presarati cu zahar pudra

Recomandari

Deserturi