- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Savoiardi sunt acele piscoturi dulci si aromate care se folosesc la prepararea prajiturii Tiramisu.
Ingrediente
- 270 gr zahar
- 120 gr faina
- 4 oua
- miere de albine
Instructiuni de preparare
- Se bat galbenusurile spuma cu 120 gr de zahar si 1 + 1/2 lingura de miere.
- Intr-un alt castron se bat albusurile spuma cu zaharul ramas. Se amesteca in mod delicat crema din galbenusuri cu albusurile spuma, se adauga faina, apoi se pune compozitia intr-un cornet de cofetar.
- Se asaza pe tava o foaie de hartie speciala pentru copt si se modeleaza bastonase cu o lungime de circa 8 cm, bine distantiati unul de celalalt ca sa nu se lipeasca intre ele. Se pun la cuptor la 180° pentru 15 minute, apoi se servesc presarati cu zahar pudra