Crema de fistic cu ciocolata

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Crema de fistic cu ciocolata se foloseste pentru umperea blaturilor de cacao, atunci cand doriti o prajitura sau un tort aromat.

Ingrediente

    • 300 gr unt
    • 350 gr zahar pudra
    • vanilie
    • 200 gr fistic taiat marunt
    • 200 gr ciocolata de menaj
    • 100 ml rom

Instructiuni de preparare

  1. Se face o crema frecand untul cu zaharul si vanilia. Se amesteca crema de unt cu fisticul. Se topeste ciocolata intr-un ibric pus in cuptor, se amesteca apoi ciocolata cu romul si se inglobeaza, pufin cate pufin, amestecand mereu, in crema de fistic.
  2. Crema de fistic cu ciocolata se pastreaza in frigider, pana se foloseste.

Recomandari

Deserturi