- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Spuma de iaurt pe piersici marinate cu coacaze este un desert delicat delicios si foarte aromat. Trebuie sa il incercati si dvs astfel veti verde ca este delicios...
Ingrediente
- 150 gr inghetata de iaurt
- 2-3 cuburi de gheata
- 1 lingurita zeama de lamaie
- 100 ml lapte proaspat integral
- 1 piersica bine coapta
- 1 lingurita zahar brun
- 2 ciorchini mici de coacaze
Instructiuni de preparare
- Curata piersica si tai-o cubulete. Stropeste cubuletele cu zeama de lamaie si presara-le cu zahar brun. Amesteca si lasa-le circa 20 de minute in frigider sa se marineze.
- Pune in vasul blenderului inghetata de iaurt, laptele integral si cuburile de gheata sparte si mixeaza-le 1 minut ca sa obtii o compozitie spumoasa.
- Pune cuburile de piersica pe fundul paharelor si toarna deasupra crema de iaurt. Decoreaza cu ciorchinii de coacaze si servetse imediat.