Desert cu capsuni

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Desertul cu capsuni trebuie sa il preparati daca aveti ocazia, pentru ca este foarte gustos si pe placul tuturor, mai ales al copiilor.

Ingrediente

    • 300 gr pandispan sau piscoturi
    • 50 ml lichior de capsune
    • 500 gr capsune proaspete
    • 3 plicuri gelatina de capsuni
    • 500 ml frisca lichida
    • 200 gr iaurt natur

Instructiuni de preparare

  1. Asaza checul taiat cubulete intr-un bol de 1,5 litri din sticla transparenta si stropeste cu lichior, si presara jumatate din cantitatea de fructe.
  2. Dizolva gelatina in 500 ml apa clocotinda, lasa sa se racoreasca si toarna peste chec. Lasa sa se raceasca si apoi da la rece ca sa se intareasca.
  3. Zdrobeste fructele cu zaharul. Bate frisca spuma si combina cu iaurtul. Adauga fructele si toarna in bol. Da la rece pana in momentul servirii, cand le poti servi decorate cu frisca si capsune.

Recomandari

Deserturi