Crema de piersici

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Crema de piersici este o crema aromata care se prepara foarte usor cu conditia ca piersicile sa fie bine coapte.

Ingrediente

    • 1 kg piersici coapte
    • 500 ml apa
    • 400 gr zahar
    • 250 ml vin alb
    • 4 galbenusuri
    • 2 foi de gelatina
    • 2 albusuri

Instructiuni de preparare

  1. Se prepara un sirop din apa si zahar si, cand incepe sa se lege se adauga piersicile curatate si fara samburi si vinul, lasand sa fiarba pana se obtine un piure gros, care se da deoparte ca sa se raceasca.
  2. Dupa ce s-a racit se adauga galbenusurile, foile de gelatina topite in putina apa calda si albusurile batute spuma.
  3. Se pune crema in cupe, apoi se baga la frigider pana se intareste, apoi se decoreaza si se poate servi.

Recomandari

Deserturi