Fursecuri cu marmelada- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Fursecurile cu marmelada le puteti prepara cu orice fel de gem, avand de fiecare data alta aroma.

Ingrediente

    • 100 gr unt topit sau untura
    • 225 zahar pudra
    • 1 galbenus
    • 3 oua intregi
    • sare
    • 3 linguri smantana
    • 450 gr faina
    • 1 1/2 lingurita bicarbonat

    PENTRU UMPLUTURA:

    • 200 gr marmelada
    • 200 gr nuci pisate

Instructiuni de preparare

  1. Se pune faina intr-un castron, se face in mijloc o adancitura si se pun in ea ouale, untul topit, smantana, zaharul, bicarbonatul dizolvat in apa si sarea. Se amesteca bine pana se obtine un aluat potrivit.
  2. Se mai framanta cateva minute si se intind din ela doua foi. Una se pune in tava tapetata, se unge cu-marmelada si se presara cu nuci. Se acopera cu cealalta foaie, care se unge cu ou si se presara cu nuci rasnite si zahar tos.
  3. Se pune tava in cuptorul cald si se coace prajitura 40 de minute la foc potrivit. Calda, prajitura se taie in forma de romburi.

Recomandari

Deserturi