- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Fursecurile cu migdale trebuie sa le incercati pentru ca sunt foarte gustoase si aromate.
Ingrediente
- 150 gr migdale prajite si rasnite
- 150 gr alune prajite si rasnite
- 300 gr zahar
- 50 gr faina
- 14 albusuri
- 500 gr frisca
- vanilie
Instructiuni de preparare
- Migdalele si alunele se inglobeaza in 3 linguri de frisca. Se pune compozitia intr-un vas si se amesteca cu zaharul, faina si vanilia. Se amesteca totul cu restul de frisca. Se bat albusurile si se inglobeaza usor in compozitie, cu lingura de lemn.
- Se pun pe tava de la aragaz tapetata, cu lingurita, mici gramajoare din aluat. Se pune tava in cuptorul cald si se coc la foc iute, timp de 20 de minute. Se scot din tava calde.