Crema de portocale cu miere pentru tort

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Crema de portocale cu miere pentru tort este o crema delicioasa care se poate foosi cu succes si la umplerea torturilor si prajiturilor dietetice.

Ingrediente

    • 200 gr unt
    • 2 oua
    • 125 gr miere de albine
    • zeama si coaja rasa de la 2 portocale

Instructiuni de preparare

  1. Se freaca bine galbenusurile intr-un vas, se adauga mierea de albine cate putin, se amesteca bine, apoi se adauga coaja rasa si zeama de portocale, frecand continuu.
  2. Se asaza vasul pe foc  foarte mic si se amesteca bine pana se ingroasa compozitia  ca o ciulama, dupa care se lasa sa se raceasca
  3. Separat, se freaca untul spuma si cand crema s-a racit complet se pune cate o lingura de crema in unt, amestecand continuu pana se termina crema.
  4. Crema obtinuta se foloseste pentru umplerea torturilor si prajiturilor pufoase.

Recomandari

Deserturi