- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Crema de portocale cu miere pentru tort este o crema delicioasa care se poate foosi cu succes si la umplerea torturilor si prajiturilor dietetice.
Ingrediente
- 200 gr unt
- 2 oua
- 125 gr miere de albine
- zeama si coaja rasa de la 2 portocale
Instructiuni de preparare
- Se freaca bine galbenusurile intr-un vas, se adauga mierea de albine cate putin, se amesteca bine, apoi se adauga coaja rasa si zeama de portocale, frecand continuu.
- Se asaza vasul pe foc foarte mic si se amesteca bine pana se ingroasa compozitia ca o ciulama, dupa care se lasa sa se raceasca
- Separat, se freaca untul spuma si cand crema s-a racit complet se pune cate o lingura de crema in unt, amestecand continuu pana se termina crema.
- Crema obtinuta se foloseste pentru umplerea torturilor si prajiturilor pufoase.