Crema de portocale pentru tort

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Crema de portocale este o crema delicioasa care da un gust aparte prajiturilor si torturilor. Folosita pentru umplerea unui blat simplu de vanilie, crema de portocale da un gust aparte foarte gustos.

Ingrediente

    • sucul si coaja rasa de la 2 portocale
    • 300 gr zahar
    • 1 portocala
    • 250 gr unt
    • 3 oua

Instructiuni de preparare

  1. Ouale, sucul si coaja rasa de la cele 2 portocale si zaharul se amesteca intr-un vas si apoi, pe foc mic de tot, se bat pana capata consistenta unei smantani groase, apoi se lasa sa se raceasca.
  2. Se freaca untul spuma, apoi se amesteca cu crema racita, punand cate cate o lingura de crema in unt si amestecand mereu energic.

Recomandari

Deserturi