- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Crema de visine este un desert acrisor care va va bucura zilele de vara. Aceasta crema trebuie sa o incercati si dvs deoarece se prepara rapid si este foarte gustoasa.
Ingrediente
- 1 plic budinca de ciocolata
- 1 borcan compot de visine fara samburi
- 2 linguri margarina
- 1 lingura zahar
- 2 linguri fulgi de ciocolata
- 250 ml lapte
- 1 baton vanilie
- 250 gr branza proaspata de vaci
- 200 ml frisca
- 1 plic intaritor de frisca
- frunze de menta
Instructiuni de preparare
- Budinca de ciocolata o prepari cu laptele, conform indicatiilor de pe ambalaj. Amesteci 1 minut, apoi torni budinca intr-un castron. Acoperi cu o folie si o lasi sa se raceasca.
- Scurgi visinele din compot, iar branza o freci spuma cu margarina si o amesteci cu miezul de la batonul de vanilie si cu budinca de ciocolata racita complet.
- Bati frisca spuma cu zaharul si cu intaritorul. Deasupra pui crema de branza, visinele si frisca. Presari fulgi de ciocolata, decorezi cu frunze de menta si servesti crema rece.