- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Diamantele sunt acele deserturi aromate si gustoase, pe care le puteti servi atat la mcul dejun cat si la gustare.
Ingrediente
- 250 gr faina
- 250 gr unt
- 250 gr zahar pudra plus 2 linguri
- 2 oua
- 2 plicuri cu zahar vanilinat
- 1/2 lingurita cu sare
Instructiuni de preparare
- Faci un aluat moale din unt frecat cu zahar pana cand obtii o crema neteda. Adaugi ouale pe rand, sarezi si parfumezi cu vanilie, pui faina in ploaie si invarti aluatul cu lingura de lemn intr-un singur sens.
- Iei cu lingurita din aluat, pui gramajoare pe tava neunsa, coci la foc iute 15 minute. Cand fursecurile sunt gata se desprind usor de pe tava, se trec pe platou, pudrezi cu zahar farin.