Cupe cu branza dulce si grepfrut

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Cupele cu branza dulce si grepfrut sunt perfecte in zilele caniculare de vara, mai ales daca le serviti reci.

Ingrediente

    • 2 grepfruturi
    • 250 gr crema de branza proaspata
    • 150 gr zahar pudra
    • 200 ml frisca lichida
    • 1/2 lamaie
    • 100 gr stafide
    • 2 plicuri zahar vanilat
    • 100 gr piscoturi

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 portii

Timp de preparare 20 minute

  1. Tai fructele in jumatati si le scoti miezul folosind o lingurita. Astfel, rezulta patru cupe. Cureti coaja alba a feliilor de grepfrut, care este amara. Daca nu ai alte fructe de sezon pentru decor, pastrezi cateva bucati de miez de grepfrut, apoi le maruntesti pe celelalte.
  2. Amesteci crema de branza cu zaharul pudra, zeama de lamaie, miezul celor doua grepfruturi si stafidele. Bati cu mixerul frisca lichida pe care, in prealabil, ai pastrat-o in frigider pentru cel putin 3 ore. O indulcesti cu zaharul vanilat.
  3. Umpli cele patru cupe de grepfruturi cu crema pregatita si le decorezi cu frisca, piscoturile si bucati de fructe. Servesti cupele reci.

Recomandari

Deserturi