- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Desertul frantuzesc este un desert rafinat, plin de arome si gust intens, pe care il puteti savura oricand, atat cald cat si rece.
Ingrediente
- 250 gr branza Camembert
- 2 mere
- 2 linguri zahar
- 150 gr nuca
- 1 cub de unt
- 8 linguri miere de albine
- 1 fir de rozmarin pentru decor
Instructiuni de preparare
- Curata merele, taie-le in cubulete si caleste-le in unt si zahar, maxim 2 minute.
- Tapeteaza o tava cu hartie de copt. Asaza rondele de branza Camembert, cresteaza-le si pune cubuletele de mar si nuca tocata mai mare.
- Baga la cuptor, la foc mic, aproximativ 10 minute. Cat este fierbinte, toarna miere de albine si decoreaza cu rozmarin, apoi o poti servi.