- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Ciocolata de casa cu caju poate fi desertul preferat al copilului tau, pentru ca este mult mai buna decat ciocolata din comert, si satisfactia va fi pe masura.
Ingrediente
- 525 gr lapte praf
- 180 gr unt
- 300 gr zahar tos
- 50 gr caju nesarat
- 50 gr cacao pudra
- 150 ml apa
- rom, dupa gust
Instructiuni de preparare
- Amestecati laptele praf si pudra de cacao si treceti-le prin sita.
- Puneti pe foc apa si zaharul pana se topeste, lasati sa fiarba aproximativ 10 minute pana se leaga intr-un sirop. Opriti focul si adaugati si untul taiat cubulete, amestecand continuu pana se topeste.
- Adaugati amestecul de lapte praf si pudra de cacao si amestecati repede.La sfarsit adaugati caju-ul rumenit putin in cuptor si putin rom .
- Turnati compozitia intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu unt sau putin ulei, nivelati, apoi bagati-o la frigider pana a doua zi.