- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Fursecurile aromate cu mgdale sunt delicioase, aromate si foarte usor de preparat.
Ingrediente
- 100 gr unt
- 90 gr zahar
- 2 galbenusuri
- coaja rasa a unei lamai
- 1/2 pachetel praf de copt
- 250 gr faina
PENTRU DECOR:
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 50 bucati
Timp de preparare 20 minute+ 10 minute coacere
- Se amesteca faina si praful de copt iar untul si zaharul se freaca separat pana ce se obtine o crema pufoasa.
- In crema de unt se adauga galbenusurile, coaja rasa de lamaie si se pune si faina. Se amesteca bine pana se obtine o pasta omogena care se pune in pos sau intr-o punga taiata la un colt.
- Intr-o tava de copt tapetata cu hartie se pun mici gramajoare de coca, se asaza cate o migdala in mijloc si se dau la cuptor pana ce devin aurii.
Untul trebuie sa fie moale si, pentru a obtine fursecuri mai fine, acesta ar trebui mixat inainte de amestecarea cu zahar. In loc de coaja de citrice, merg si esentele.