Fursecuri aromate cu migdale

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Fursecurile aromate cu mgdale sunt delicioase, aromate si foarte usor de preparat.

Ingrediente

    • 100 gr unt
    • 90 gr zahar
    • 2 galbenusuri
    • coaja rasa a unei lamai
    • 1/2 pachetel praf de copt
    • 250 gr faina

    PENTRU DECOR:

    • 100 gr migdale prajite

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 50 bucati

Timp de preparare 20 minute+ 10 minute coacere

  1. Se amesteca faina si praful de copt iar untul si zaharul se freaca separat pana ce se obtine o crema pufoasa.
  2. In crema de unt se adauga galbenusurile, coaja rasa de lamaie si se pune si faina. Se amesteca bine pana se obtine o pasta omogena care se pune in pos sau intr-o punga taiata la un colt.
  3. Intr-o tava de copt tapetata cu hartie se pun mici gramajoare de coca, se asaza cate o migdala in mijloc si se dau la cuptor pana ce devin aurii. 

Untul trebuie sa fie moale si, pentru a obtine fursecuri mai fine, acesta ar trebui mixat inainte de amestecarea cu zahar. In loc de coaja de citrice, merg si esentele.

Recomandari

Deserturi