- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Fursecurile cu marmelada se prepara rapid, sunt delicioase si pot rezista la rece pana la o saptamana, ele devenind mai fragede pe zi ce trece.
Ingrediente
- 250 gr unt
- 1 plic zahar vanilat
- zahar pudra
- 125 gr zahar tos
- marmelada caise
- coaja rasa de lamaie
Instructiuni de preparare
- Se pune faina pe o planseta si se amesteca cu untul, latemperatura camerei. Se adauga zaharul, zaharul vanilat si se framanta. Aluatul obtinut se lasa 30 de minute sa se odihneasca la frigider,
- Se intinde o foaie de 1/2 cm grosime care se taie in forme cu paharul, apoi se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt, si se coc in cuptor, la foc mediu.
- Cand fursecurile sunt coapte se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca, apoi se ung cu marmelada si se pudreaza cu zahar.