Fursecuri cu marmelada

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Fursecurile cu marmelada se prepara rapid, sunt delicioase si pot rezista la rece pana la o saptamana, ele devenind mai fragede pe zi ce trece.

Ingrediente

    • 250 gr unt
    • 1 plic zahar vanilat
    • zahar pudra
    • 125 gr zahar tos
    • marmelada caise
    • coaja rasa de lamaie

Instructiuni de preparare

  1. Se pune faina pe o planseta si se amesteca cu untul, latemperatura camerei. Se adauga zaharul, zaharul vanilat si se framanta. Aluatul obtinut se lasa 30 de minute sa se odihneasca la frigider,
  2. Se intinde o foaie de 1/2 cm grosime care se taie in forme cu paharul, apoi se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt, si se coc in cuptor, la foc mediu.
  3. Cand fursecurile sunt coapte se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca, apoi se ung cu marmelada si se pudreaza cu zahar.

Recomandari

Deserturi