Piscoturi simple

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Piscoturile simple sunt de nelipsit la mesele festive ele fiind servite atat la aperitiv cat si la desert.

Ingrediente

    • 8 linguri cu ulei
    • 8 linguri cu zahar
    • 4galbenusuri
    • 1 ou
    • 8 linguri cu faina
    • zahar vanilinat
    • 1 lingura cu zahar pentru pudrat

Instructiuni de preparare

  1. Freci galbenusurile cu uleiul turnat ca la maioneza. Adaugi zaharul atunci cand uleiul s-a terminat, putina  sare, vanilie si faina in ploaie. Framanti un aluat elastic si moale pe care il intinzi imediat pe o planseta presarata cu faina.
  2. Tai forme geometrice si le asezi in tava neunsa. Le ungi cu ou batut bine, le presari cu zahar tos si le introduci in cuptorul fierbinte. Coci la foc potrivit 20 minute, apoi le scoti si le lasi sa se racoreasca inainte de a le servi.

Recomandari

Deserturi