- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Piscoturile cu aroma de anilie trebuie sa le incercati deoarece sunt foarte aromate si gustoase.
Ingrediente
- 100 gr unt
- 100 gr nuci macinate
- 150 gr faina
- sare
- zahar vanilinat
- 50 gr zahar tos
Instructiuni de preparare
- Freci untul pana devine spuma, apoi adaugi zaharul tos si continui operatia pana cand nu se mai simt cristale de zahar in compozitie. Adaugi nucile macinate si 2 pachete de zahar vanilinat, putina sare si faina, in ploaie.
- Framanti la rece 15 minute, intinzi aluatul cu o vergea de lemn, tai romburi si cercuri, pe care le pui sa se coaca in tava neunsa. Introduci tava in cuptorul fierbinte, potrivesti focul si lasi piscoturile 20 minute in cuptor, apoi le scoti si le servesti numai dupa ce s-au racit bine.