Fursecuri limbi de pisica

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Fursecurile limbi de pisica sunt niste fursecuri foaret aromate bune dimineata la cafea sau seara cu o cana cu lapte.

Ingrediente

    • 200 gr unt
    • 4 plicuri zahar vanilat
    • 250 gr faina
    • 200 gr zahar
    • 4 oua
    • sare
    • un cub de unt pentru uns

Instructiuni de preparare

  1. Amesteca energic untul cu zaharul, zaharul vanilat pana cand obtii o crema fina. Daca vrei poti folosi zahar pudra ca sa se topeasca mai repede.
  2. Separat, bate bine ouale cu putina sare si incorporeaza-le in amestecul de zahar si unt. Cerne faina si adaug-o in ploaie peste compozitie si amesteca continuu pana se incorporeaza bine.
  3. Unge tava cu un cub de unt si, cu ajutorul unei lingurite, pune din aluat in tava, cu grija sa lasi spatiu intre fursecuri, apoi coace-le 7-9 minute, pana se auresc pe margini si scoate-le imediat din cuptor si din tava.

Recomandari

Deserturi