- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Fursecurile limbi de pisica sunt niste fursecuri foaret aromate bune dimineata la cafea sau seara cu o cana cu lapte.
Ingrediente
- 200 gr unt
- 4 plicuri zahar vanilat
- 250 gr faina
- 200 gr zahar
- 4 oua
- sare
- un cub de unt pentru uns
Instructiuni de preparare
- Amesteca energic untul cu zaharul, zaharul vanilat pana cand obtii o crema fina. Daca vrei poti folosi zahar pudra ca sa se topeasca mai repede.
- Separat, bate bine ouale cu putina sare si incorporeaza-le in amestecul de zahar si unt. Cerne faina si adaug-o in ploaie peste compozitie si amesteca continuu pana se incorporeaza bine.
- Unge tava cu un cub de unt si, cu ajutorul unei lingurite, pune din aluat in tava, cu grija sa lasi spatiu intre fursecuri, apoi coace-le 7-9 minute, pana se auresc pe margini si scoate-le imediat din cuptor si din tava.