- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Inghetata cu cafea este foarte usor de preparat, gustoasa, numai buna in zilele calde de vara.
Ingrediente
- 300 ml expresso
- 500 ml frisca lichida
- 300 ml lapte condensat
Instructiuni de preparare
- Amesteca toate ingredientele intr-un vas si adu incet la fierbere, pana se omogenizeaza. Lasa sa se raceasca amestecul si adauga zahar sau miere, daca ti se pare ca este prea amarui de la cafea .
- Amesteca bine daca ai mai adaugat ceva si apoi lasa sa se raceasca. Lasa la frigider peste noapte.
- A doua zi, pune amestecul in masina de facut inghetata si gata. Daca nu ai masina de facut inghetata, pune amestecul la congelator in loc de frigider si amesteca din cand in cand, pentru a nu lasa cristale prea mari sa se formeze.