- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Macarons cu ciocolata trebuie sa le incercati pentru ca sunt nemaipomenite alaturi de o ceasca de cafea aromata.
Ingrediente
PENTRU ALUAT:
- 225 gr zahar pudra
- 25 gr zahar tos
- 130 gr faina de migdale
- 4 albusuri
- 25 gr cacao amara
PENTRU CREMA:
- 100 gr ciocolata amaruie
- 100 ml frisca lichida
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 30 de bucati
Timp de preparare 45 minute
Timp de coacere 15 minute
Timp de fierbere 5 minute
- Pentru aluat, se cern faina de migdale, zaharul pudra si cacaua.
- Se bat spuma albusurile, adaugand progresiv zaharul tos. Se toarna spuma peste amestecul uscat si se amesteca usor. Se pune aluatul obtinut intr-un pos si, in tava de copt tapetata cu hartie, se elibereaza mici cantitati de aluat, care se coc apoi 15 minute, la foc moderat.
- Pentru crema, se fierbe frisca care se toarna in 3 reprize peste ciocolata rupta bucati.
- Se unesc cu crema doua cate doua si se asaza pe platoul de servire.