Macarons cu ciocolata

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Macarons cu ciocolata trebuie sa le incercati pentru ca sunt nemaipomenite alaturi de o ceasca de cafea aromata.

Ingrediente

    PENTRU ALUAT:

    • 225 gr zahar pudra
    • 25 gr zahar tos
    • 130 gr faina de migdale
    • 4 albusuri
    • 25 gr cacao amara

    PENTRU CREMA:

    • 100 gr ciocolata amaruie
    • 100 ml frisca lichida

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 30 de bucati
Timp de preparare 45 minute
Timp de coacere 15 minute
Timp de fierbere 5 minute

  1. Pentru aluat, se cern faina de migdale, zaharul pudra si cacaua.
  2. Se bat spuma albusurile, adaugand progresiv zaharul tos. Se toarna spuma peste amestecul uscat si se amesteca usor. Se pune aluatul obtinut intr-un pos si, in tava de copt tapetata cu hartie, se elibereaza mici cantitati de aluat, care se coc apoi 15 minute, la foc moderat.
  3. Pentru crema, se fierbe frisca care se toarna in 3 reprize peste ciocolata rupta bucati.
  4. Se unesc  cu crema doua cate doua si se asaza pe platoul de servire.

Recomandari

Deserturi