Retete pentru deserturi
Crema de zahar ars este un desert foarte racoritor si dulce, pe care il puteti servi rece in zilele caniculare de vara.
Crema englezeasca este o crema desert pe care o puteti servi simpla sau cu ea puteti prepara deserturi delicioase.
Crema cu ciocolata ofera deserturilor un gust rafinat si o aroma deosebita, mai ales daca o folositi rece.
Crema cu ciocolata este foarte aromata si dulce, perfecta pentru umplerea torturilor si prajiturilor.
Crema cu nuci este o crema foarte buna si gustoasa, pe care o puteti folosi la umplerea p[ajiturilor.
Crema cu nuci este delicioasa si foarte aromata, al carei gust il puteti imbunatati cu rom sau vanilie.
Crema de unt este o crema foarte aromata pe care o puteti folosi la torturi si la prajituri aromate cu fructe.
Crema de unt si ciocolata este foarte aromata, fiind una din cremele cele mai des folosite la torturile festive.
Crema simpla de alune este foarte aromata, si o puteti folosi cu succes la decorarea si umplerea torturilor.
Crema simpla de caise este delicioasa si aromata, oferind prajiturilor o aroma unica.