- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Rahatul rosu este un desert asiatic foarte bun si gustos, pe care il puteti colora cu orice alta nuanta doriti.
Ingrediente
- 400 gr zahar
- 1 lingura agar-agar
- 250 ml apa
- 40 ml apa de trandafiri
- colorant rosu
Instructiuni de preparare
- Praful de agar-agar se amesteca bine cu zaharul.Apoi, acest zahar se amesteca cu apa, apa de trandafiri si colorantul si se pun pe foc si se lasa sa fiarba.
- Intre timp, se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu fructe uscate si taiate.
- Se varsa lichidul si se lasa pana se raceste complet. se scoate pe un suport presarat cu putin amidon si se taie cuburi.
- Se asaza cuburile de rahat pe un gratar si se lasa o noapte sa se raceasca in totalitate.