Semifreddo de cafea

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Semifreddo de cafea este un desert racoritor de vara, asemanator inghetatei, cu exceptia faptului ca este mai cremos si mai aromat.

Ingrediente

    • 260 ml frisca lichida
    • 200 ml lapte condensat
    • 50 gr cafea

Instructiuni de preparare

  1. Intr-un vas, amestecati cafeaua rece cu laptele condensat.
  2. Separat mixati frisca foarte bine, apoi ncorporati cu grija frisca mixata in amestecul de lapte condensat si cafea.
  3. Mixam la viteza mica pentru 2-3 minute, si, cand incepe sa se ingroasa puneti amestecul in forme. Bagati formele la congelator pentru 4 ore, dupa care scoate-le cu grija din forme si pudrati cu cacao inainte de a le servi.

Recomandari

Deserturi