- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Sendvisurile crocante cu ciocolata si alune sunt delicioase si cu ele ii veti cuceri imediat pe cei mici.
Ingrediente
- 120 gr fulgi cocos
- 150 gr alune de padure tocate
- 110 gr fulgi de ovaz
- 120 gr ciocolata neagra
- 100 gr unt la temperatura camerei
- 25 gr pudra cacao
Instructiuni de preparare
- Amesteca fulgii de cocos cu fulgii de ovaz si pudra de cacao. Adauga untul la temperatura camerei cate un varf de cutit, pana obtii un aluat sfaramicios, dar care sta lipit si poate fi modelat.
- Preseaza aluatul intr-o tava lata si taie biscuiti in forma de patratele.
- Toarna ciocolata neagra topita pe biscuiti, in strat gros, si acopera cu un alt biscuite, ca un sendvis.
- Presara alune de padure tocate deasupra si apasa putin, cat sa se lipeasca biscuitii de crema si alunele de biscuiti.