- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Spuma de portocale este perfecta in zilele calda de vara si daca o serviti si cu putina inghetata devine chiar un rasfat suprem!
Ingrediente
- 300 gr compot de portocale/mandarine, scurs de sirop
- 425 gr ananas taiat cubulete
- 450 gr branza proaspata de vaci
- 90 gr gelatina cu aroma de portocale
- 450 ml frisca lichida rece
Instructiuni de preparare
- Intr-un castron mare amestecati portocalele/mandarinele cu ananasul, apoi adaugati branza de vaci. Adaugati gelatina de portocale si amestecati ca sa omogenizati amestecul.
- Bateti spuma frisca lichida pana se intareste, apoi adaugati-o peste fructe, amestecand usor. Acoperiti castronul cu o folie de plastic si bagati-l la frigider 3 ore, apoi puteti servi.