Spuma de portocale

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Spuma de portocale este perfecta in zilele calda de vara si daca o serviti si cu putina inghetata devine chiar un rasfat suprem!

Ingrediente

    • 300 gr compot de portocale/mandarine, scurs de sirop
    • 425 gr ananas taiat cubulete
    • 450 gr branza proaspata de vaci
    • 90 gr  gelatina cu aroma de portocale
    • 450 ml frisca lichida rece

Instructiuni de preparare

  1. Intr-un castron mare amestecati portocalele/mandarinele cu ananasul, apoi adaugati branza de vaci. Adaugati gelatina de  portocale si amestecati ca sa omogenizati amestecul.
  2. Bateti spuma frisca lichida pana se intareste, apoi adaugati-o peste fructe, amestecand usor. Acoperiti castronul cu o folie de plastic si bagati-l la frigider 3 ore, apoi puteti servi.

Recomandari

Deserturi