Antricot de vitel in staniol

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Antricotul de vitel in staniol trebuie sa il incercati pentru ca este foarte gustos si aromat, numai bun la masa de pranz.

Ingrediente

    • 4 antricoate de vitel cu os
    • condimente pentru friptura de vitel
    • ulei
    • piper macinat
    • sare
    • folie de aluminiu

Instructiuni de preparare

  1. Se spala antricoatele, se sterg cu servete absorbante, apoi se ung cu ulei, se dau cu sare si piper si condimente dupa gust.
  2. Se impatureste fiecare antricot in folie de aluminiu si se pune in tava de la cuptor care in prealabil s-a incins si se lasa la cuptor in jur de 20 de minute.
  3. Cand sunt gata antricoatele se scot din folie si se pun pe farfurie cu tot cu sosul lasat de carne. Este mult mai gustos decat friptura la gratar.Se serveste cu cartofi prajiti si sos remoulade.

Recomandari

Friptura sau Gratar