- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Pastravul cu migdale si morcovi trebuie sa il incercati pentru ca este un preparat rapid si foarte gustos, in acelasi timp.
Ingrediente
- 4 pastravi
- 225 gr migdale
- 1 lingura miere de albine
- 2 linguri ulei de masline
- 300 gr baby morcovi
- 3 cartofi noi
- 2 portocale
Instructiuni de preparare
- Radeti cartofii pe razatoarea mica, apoiamestecati-i cu migdalele sfarmate si puneti amestecul peste peste peste. Stropiti pestii cu putin ulei de masline, apoi dati-i la cuptor pentru 20 de minute.
- Stoarceti o portocala si la finalul coacerii turnati sucul peste peste.
- Puneti ulei intr-o tigaie si sotati morcovii, adaugati mierea si zeama de la cealalta portocala si sotati 3-4 minute la foc iute.
- Serviti pastravul cald cu morcovi si felii de lamaie.