- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Medalionul de somon cu salata calda de fenicul este un preparat de vara, plin de vitamine si usor de preparat.
Ingrediente
- 2 medalioane de somon
- 110 gr smantana
- 150 gr fenicul
- 1 lime
- 2 rosii cherry
- sare
- piper macinat
- valeriana
Instructiuni de preparare
- Asezonati medalioanele de somon cu sare si piper, apoi prajiti-leintr-o tigaie neaderenta timp de 3-4 minute pe fiecare parte.
- Transferati pestele intr-o tava si introduceti la cuptor, pe hartie de copt, timp de 10 minute.
- Separat, intr-o tigaie, prajiti feniculul taiat felii marunte impreuna cu zeama de la ½ lime, asezonati cu sare si piper si, dupa 4-5 minute de prajire puneti smantana si opriti focul.
- Somonul se serveste cald impreuna cu salata calda facut.