- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Biftecul corsican este un preparat delcios si foarte aromat, fiind servit ca fel principal chiar si in curele de slabire.
Ingrediente
- 6-8 felii de muschi de vita
- 150 ml ulei
- 2-3 linguri cu unt topit
- 1 lingura cu otet
- 6-8 catei de usturoi
- 6-8 frunze de busuioc
- 2-3 linguri cu mustar
- sare
- 4-6 tije de patrunjel
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 6-8 persoane
Timp de preparare 1 1/4 ora
- Spalati carnea, stergeti-o cu prosop de hartie si taiati felii potrivit de groase. Ungeti fiecare felie de muschi cu mustar si ulei - pe o parte cu mustar, pe cealalta cu ulei. Asezati feliile unele peste altele si puneti-le la congelator pentru 1/2 ora.
- Incalziti untul, prajiti biftecurile pe fiecare parte pana se auresc usor, scoateti pe farfurie si acoperiti cu capac. in grasimea ramasa adaugati: otet, 1 pahar cu apa, patrunjel si busuioc tocate impreuna, sare si usturoi maruntit. Lasati sa fiarba 10 minute.
- Asezati biftecurile pe farfurii, langa legume fierte, stropiti cu sos fierbinte si serviti cu sau fara paine si vin rosu.