- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Chiftelutele de pui la cuptor sunt delicioase si aromate, fiind la fel de bune si daca sunt servite reci, a doua zi.
Ingrediente
- 500 gr piept de pui
- 1 ceapa
- 1 lingura pesmet+ pesmet pentru crusta
- 4 frunze de busuioc tocate marunt
- piper alb macinat
- 2 oua
- 1 lingura patrunjel verde tocat marunt
- 1 lingurita ghibir ras
- 2 linguri branza de vaci
- sare
Instructiuni de preparare
- Da carnea curatata de oase si piele prin masina de tocat, impreuna cu ceapa. Amesteca-le cu restul ingredientelor ca sa se omogenizeze. Formeaza din compozitie sfere pe care le tavalesti apoi prin pesmet.
- Pune bilutele in tava, pe hartie de copt, si da tava in cuptorul incins, la foc potrivit 30-40 de minute.
- Serveste chiftelutele calde sau reci, cu garnitura sau ca antreu, cu frunzulte de busuioc deasupra.