- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Muschiul de porc impanat cu carnati este un preparat perfect pentru o masa alaturi de cei dragi.Muschiul de porc poate fi inlocuit cu muschi de vita, dupa placul dvs.
Ingrediente
- 1 kg muschi de porc
- 200 gr cascaval
- 500 gr carnati afumati
- sare
- piper boabe
- 125 ml ulei
- 175 ml vin
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 6-8 persoane
- Se spala muschiul de porc, se usuca in prosop curat, se cresteaza oblic si se impaneaza cu carnati subtiri si bucati mici de cascaval, apoi se prajeste pe toate partile in ulei fierbinte pana capata crusta aurie.
- Se lasa in cratita, se adauga vinul si putina apa, se sareaza si se pipereaza lichidul, se pune cratita in cuptor sau se acopera si se lasa pe plita. Friptura este gata cand patrunde furculita usor in carne.
- Se taie friptura felii, se trece in farfurii, se asaza alaturi legume fierte si scurse, stropite cu sos de friptura si se serveste totul cald, cu putina paine si vin alb sec.