Crap prajit

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Crapul prajit este un preparat delicios pe care cu siguranta il indragiti. Gustul pestelui este si mai bun daca pstele este proaspat si mare.

Ingrediente

    • 1 crap
    • 1 lamaie
    • faina
    • lapte
    • sare
    • patrunjel verde
    • ulei pentru prajit

Instructiuni de preparare

  1. Se curata pestele de solzi si de intestine, se spala in mai multe ape, apoi se taie felii si se fac incizii. Se inmoaie feliile de peste in lapte cu sare, se dau prin faina si se prajesc in ulei incins, pe ambele parti, sa se patrunda bine.
  2. Crapul rumenit se scoate pe un platou si se serveste cu  patrunjel verde tocat fin si cu zeama de lamaie.Optional se poate servi cu mujei de usturoi, ideal fiind ca pestele sa fie servit fierbinte ca sa ramana crocant si auriu.

Recomandari

Friptura sau Gratar