Crap prajit cu capere

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Crap prajit cu capere este un preparat cu tenta mediteraneana, pe care trebuie sa il incercati.

Ingrediente

    • 1 crap
    • patrunjel verde tocat
    • faina
    • 200 gr capere
    • cimbru
    • sare
    • piper
    • 1 lingura unt
    • 1 lingura otet
    • ulei pentru prajit

Instructiuni de preparare

  1. Se curata pestele de solzi si de intestine, dupa care se spala si se taie bucati. Daca crapul este mare, se fac incizii cu cutitul in fiecare bucata ca sa se patrunda mai bine. Se trec bucatile de pste prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti.
  2. Pestele se serveste cu capere inabusite in unt, otet si verdeturi tocate.

Recomandari

Friptura sau Gratar